Clem: Det bliver utroligt stort

05.03.2024 17:55

"Først og fremmest er det en kæmpe kamp! Det er utroligt stort, og det gør lidt ekstra, at jeg har været i klubben, siden jeg var lille," sagde William Clem på tirsdagens pressekonference på City of Manchester Stadium.

I fraværet af anfører Viktor Claesson og viceanfører Rasmus Falk havde Jacob Neestrup taget William Clem med, men han har ikke anførerbindet i morgen aften, selv om Neestrup gerne ville afsløre, at Clem starter inde.

"Det er min første start, efter jeg var ude i 4-5 måneder, så jeg glæder mig til at komme ud og vise, hvad jeg kan bidrage med," fortalte William.

"Det bliver stort, for Champions League betyder meget for de fleste spillere, det er jo det alle går og kæmper for og drømmer om, og mange dygtige spillere når det aldrig."

"Jeg har ikke fokus på nogen specifikt på deres hold, for der er mange vi skal holde øje med, så som udgangspunkt er der ikke noget mandsopdækning. Vi skal stå sammen og forsvare os godt, som vi også har gjort i nogle kampe i sæsonen."

En af de journalister, som efterhånden er kommet lidt op i årene (undskyld, Andreas Kraul) bemærkede, at Clem jo er vokset op i en tid, hvor CIty altid har været stærke, selv om det ikke altid har været tilfældet med klubben.

"Ja, City har været tophold i al den tid, jeg kan huske," sagde Clem. "Derfor er det hold, man altid godt har kunnet lide at se, fordi de spiller godt. Men det er ikke dem, jeg holder med i England, det er Chelsea," tilføjede han. Og undlod at bemærke, at Chelsea er det eneste hold, som har taget point fra City i de seneste måneder...